17.05.20

Print & Play - deskovky zdarma

Doba koronavirová přinesla změny, které jsme pocítili všichni. Objevila se třeba vlna solidarity. Ke zdravotníkům. K lidem kolem nás. Zároveň jsme trávili víc času doma. Víc času "o samotě" - bez různorodého sociálního kontaktu, jen s těmi nejbližšími - rodinou, spolubydlícími, atd. A i zde se objevila solidarita. Můj oblíbený autor nabízí knihu (dle Vašeho výběru) zdarma - bohužel kvůli licencím ne v České republice, ale i tak je to super nápad. Pro autora dostat se blíž ke čtenářům. Pro čtenáře přečíst si novou knihu, kterou si v době zavřených obchodů nemohli pohodlně koupit.

Vydavatelé deskových her - a to nejen ti čeští - nabídli některé své produkty (v okleštěné či zjednodušené verzi) ke stažení. Většinou Vám postačí černobílá tiskárna a nůžky a můžete si vyzkoušet více než deset her. Takže máte možnost bezplatné zábavy na dlouhé dny a noci. Navíc si můžete vyzkoušet deskovky, o nichž už dlouho přemýšlíte, nebo i takové, o jakých jste ještě ani neslyšeli.

Pokud Vás právě toto zaujalo, tak jsem Vám shrnul nabídnuté hry ve formě Print & Play, které jsou dostupné v češtině, do článků na CzechGamer.com. V následujících třech odkazech najdete více informací pro každou z nabízených her. A pak už stačí jen vytisknout a dát se do hraní.

Hry Print & Play od Asmodee / BlackFire
Vyzkoušet si můžete tituly jako Dixit, Dobble, Cortex Chalenge, Unlock!, Combo Color nebo Timeline Classic.

Hry Print & Play od MindOk
V této porci najdete mobilního asistenta pro český party hit Krycí jména, vstupní případ pro Kroniku zločinu a navíc rozšíření pro hru Kingdomino.

Hry Print & Play od Albi
Albi to pojalo trochu komplexněji, takže na dedikované stránce Demíčka najdete porci her k vyzkoušení - Tipni si!, Gobbit, Yogi, Mozkovnu, Únikovku a Detektivní únikovku, Railroad Ink a v ČR dosud nevydanou (ale plánovanou) Taco kočka koza sýr pizza - a něco navíc - Aktivity s Kvídem. Pokud ještě neznáte Kvída, vězte, že se jedná o edici vzdělávacích her a dalších prvků pro děti rozličného věku.

Na některé z titulů jsem sám dělal recenzi a i ty ostatní Vám můžu vřele doporučit k vyzkoušení. A pokud naznáte, že Vás hra baví, můžete si později koupit její plnou deskovkovou verzi v obchodech.

Příjemnou zábavu!

Žádné komentáře:

Okomentovat